fbpx

MENIUL ZILEI

Preparatele din meniul KALI eat local sunt gătite cu ingrediente crescute și cultivate natural, provenite de la mici producători din România.

PASTE ARTIZANALE

Pastele sunt preparate şi modelate în Bucureşti, în atelierul unui italian adevărat, Giovanni Cinquepalmi.
Sunt paste artizanale din grâu dur, care respectă tradiţia din Puglia, locul în care a crescut Giovanni.

LEGUME NATURALE

Toate legumele pe care le folosim sunt cultivate natural, fără aditivi în gospodăria Familiei Apostol din comuna Băleni - județul Dâmbovița.

OUĂ PROASPETE

Ouăle folosite provin de la păsări crescute liber şi hrănite natural în judeţul Dâmboviţa.

PUIUL GOSPODARULUI

Preparatele cu pui sunt pregătite din pui crescut natural, liber şi lent în gospodăria Morandi din Bălteni, judeţul Vaslui.

VITĂ ROMÂNEASCĂ

Carnea de vită este de origine românească, de la bovine crescute pe pășune în gospodării țărănești, fiind selecționată de ferme din Botoșani și Jilava, după criterii de calitate (dimensiunile carcasei, gradul de marmorare, gradul de frăgezime)