Preparatele din meniul KALI eat local sunt gătite cu ingrediente crescute și cultivate natural, provenite de la mici producători din România.
PASTE ARTIZANALE
Pastele sunt preparate şi modelate în Bucureşti, în atelierul unui italian adevărat, Giovanni Cinquepalmi.
Sunt paste artizanale din grâu dur, care respectă tradiţia din Puglia, locul în care a crescut Giovanni.
LEGUME NATURALE
Toate legumele pe care le folosim sunt cultivate natural, fără aditivi în gospodăria Familiei Apostol din comuna Băleni - județul Dâmbovița.
OUĂ PROASPETE
Ouăle folosite provin de la păsări crescute liber şi hrănite natural în judeţul Dâmboviţa.
PUIUL GOSPODARULUI
Preparatele cu pui sunt pregătite din pui crescut natural, liber şi lent în gospodăria Morandi din Bălteni, judeţul Vaslui.
VITĂ ROMÂNEASCĂ
Carnea de vită este de origine românească, de la bovine crescute pe pășune în gospodării țărănești, fiind selecționată de ferme din Botoșani și Jilava, după criterii de calitate (dimensiunile carcasei, gradul de marmorare, gradul de frăgezime)