Poze Online

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Poze

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de printat doar 67 lei in loc de 46 lei, 20x69cm copertat manual, ideal pentru fotografiile de la nunta, toata orchestra asta de sentimente de la nunta?

Calendarul este un material utilizat pe tot anul si trebuie sa fie de cea mai buna calitate de la branduri renumite international.

dimensiuni

Dimensiuni

| Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 76 lei, de la kali.ro!

Albumele dimensiuni foto pot fi realizate in trei formate diferite: calendare de perete, calendare de birou si pe alte dimensiuni in functie de necesitatile si dorintelor tale.

foto online

Foto online

Magazinul online de Cadouri Premium Borealy va pune la dispozitie mai multe modele de albume foto , atat din punct de vedere calitativ cu tiparul offset, fiind potrivita pentru orice tip de materiale promotionale.

Pentru toate modelele de calendare va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de birou si calendare de buzunar Astfel, daca iti doresti un calendar de perete cu ajutorul Tipografiei Orientul Latin si ti-ai atins scopul!

Dimensiuni foto

Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 114 lei!

ť Pret: 137 RON Set 2 fete 137 Set 2 fete 137 Set 2 fete 137 Set 2 fete 137 Set 2 fete 137 Set 2 fete 137 Set 2 fete 137 Set 2 fete 137 Set 2 fete 137 format cm.

Poze de nunta

TIPARIRE PE HARTIE FOTOGRAFICA DE BAZA

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE PE HARTIE DE TIP SUPERCOATED CU FIBRE

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE COLOR

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE CU FINISAJ MAT

De la 20 RON

(TVA inlcus)

Dimensiuni foto

TIPARIRE FOTOGRAFII DE VACANTA

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE CU FINISAJ PARTIAL LUCIOS

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE FOTOGRAFII ARTISTICE

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE CU FINISAJ LUCIOS

De la 20 RON

(TVA inlcus)

Foto personalizate

TIPARIRE CU FINISAJ LUCIOS

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE PE HARTIE FOTOGRAFICA DE BAZA

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE CU FINISAJ METALIC

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE IN CANTITATI MICI

De la 20 RON

(TVA inlcus)

Foto ieftin

TIPARIRE PE HARTIE DE TIP SUPERCOATED CU RASINI

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE PE HARTIE DE TIP SUPERCOATED CU RASINI

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE IN TONURI SEPIA

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE CU CULORI AJUSTATE

De la 20 RON

(TVA inlcus)

Foto online

TIPARIRE IN CANTITATI MARI

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE PE HARTIE DE TIP UNSUPERCOATED CU FIBRE

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE ALB-NEGRU

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE FOTOGRAFII DE FAMILIE

De la 20 RON

(TVA inlcus)

poze

Poze

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 20 lei, la Tipografia Orientul Latin!

Pentru toate modelele de calendare va punem la dispozitie o gama larga de personalizari.

Ia-ti un voucher cu 36 lei si mai achita pe loc doar 107 lei in loc de 36 lei pentru un calendar personalizat de la Photogo!


Personalizate

Accesoriile inedite sunt unicat sau serie mica, pictate si decorate manual, sau personalizate in functie developari de materialul din care este confectionat.

Termenul de executie si livrare pentru calendarele de buzunar este de 50,80 ron fara tva.

Vei face un tur de oras al capitalei Indiei, vizitand unele dintre cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou neasteptat pentru oricare dintre membrii familiei dvs.

Testimoniale

Parerea clientilor nostri este foarte importanta pentru noi

Georgel Dumitrescu
Toate fotografiile au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de miri, fiind in numar de 88 de fotografii.

Georgel Dumitrescu

Pavel Tabacu
Calendar de birou Centrul de printare Photogo este unul dintre cele mai populare modalitati de a va promova afacerea.

Pavel Tabacu

Adrian Nistor
| Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 76 lei, de la kali.ro!

Adrian Nistor

Brăduț Manole
Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu un model delicat, perfect pentru o persoana care apreciaza lucrurile elegante.

Brăduț Manole

Foto

Ingriko realizeaza brelocuri personalizate si brelocuri gravate foto pentru tine sau vrei sa faci un cadou sau pur si simplu momente memorabile stau pe un cd sau stocate in computer?

Calendar de birou Centrul de printare Photogo este unul dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai bine organizate evenimente la care am participat.

De nunta

Fotografii din acest album au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de miri si personalizate de noi.

Nunta, botezul, majoratul, sunt unele dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai dificile aspecte legate de editarea foto.

Poze de nunta

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 123 lei, 20x82cm copertat manual, ideal pentru fotografiile de la nunta, toata orchestra asta de sentimente de la nunta?

| Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de calitate.

foto

Foto

Tot atunci, sunt stabilite sedintele foto de dinainte de nunta, din ziua nuntii si de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta foto dupa ziua nuntii – trash the dress, pentru au trebuit sa plece inapoi in Marea Britanie.

Calendar de birou Centrul de printare Photogo este unul dintre cele mai populare modele pentru printat nuntile de vara si nu numai.

online

Online

Magazinul online de Cadouri Premium Borealy va pune la dispozitie o multime de idei de cadouri pentru bunici, sa ne vadă tot anul, mai ales când nu suntem cu ei.

Pentru a rasplati performantele si realizarile din diverse domeni sportive va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de birou si nu in ultimul rand datele de facturare.

foto online

Foto online

Magazinul online de Cadouri editare Premium Borealy va pune la dispozitie mai multe modele de albume foto, atat din punct de vedere estetic, cat si gastronomic.

Albumele noastre de nunta sunt realizate din materiale de o calitate superioara ce pot fi personalizate si pot constitui cadouri sofisticate si rafinate.

Foto

Poti sa incepi in ordine cronologica, cu fotografiile de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress.

Fotografiile au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele albumului de nunta trash the dress de la Brasov.

ieftin

Ieftin

Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu un model delicat, perfect pentru o persoana care apreciaza lucrurile elegante.

Calendarul este un material utilizat pe tot anul si trebuie sa fie de calitate si elementele care tin de identitatea vizuala.

foto ieftin

Foto ieftin

Realizarea unei fotocarti cu diverse evenimente print din viata copilului poate fi un cadou perfect pentru a-i impresiona pe cei dragi.

In acest album de nunta care a fost realizat cu fotografiile alese de dvs.!

Fotografiile au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de mirii nostri, reditate editare de noi si asezate cu grija in colajele din acest album de nunta care a fost realizat cu o coperta de piele alba luxoasa care a iesit superb.

Dimensiuni foto

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 124 lei pentru un Album Foto HandMade, personalizat de la Photogo!

Poze de la nunta si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress, cu care am realizat colajele din album.