fbpx

MENIUL ZILEI

Meniurile noastre

MENIU MIC DEJUN & CAFEA

MENIU PRÂNZ

MENIU EVENIMENTE PRIVATE

KALI eat local

KALI eat local s-a născut din dorința de a avea o alternativă cu adevărat sănătoasă pentru mâncarea tradițională de cantină, la preţuri rezonabile, fără a face însă rabat de la calitate. Noi, echipa de la KALI eat local, ne dorim ca toți cei care ne vizitează să mănânce bine, sănătos și cel mai important să știe ce și de unde mănâncă.
Într-o lume în continuă mișcare, KALI eat local îți dorește, ca cei ce îi trec pragul să aibă parte, chiar dacă doar pentru o oră, de o reîntoarcere la o viață mai simplă, mai tihnită, fără stres.

Conceptul “eat local” se referă la locul de proveniență al mâncării, axându-se pe cum și cine produce ingredientele. Știm că alimentele românești, crescute de micii producători locali sunt mai proaspete, mai gustoase și mai hrănitoare decât alimentele care sunt transportate sute, sau chiar mii de kilometri, pentru a ajunge la noi.

“Slow food” este o mișcare mondială, pornită în Italia, ca răspuns la aparitia conceptului fast food. Este un concept care încearcă să readucă în atenția consumatorilor bucătăria tradițională și regională, încurajând totodată cultivarea plantelor, semințelor și creșterea animalelor în ecosistemul local.

CONCEPT

sc_services_image
01

EAT LOCAL

Conceptul eat local a apărut în Statele Unite, în anii ‘30, însă a “explodat” după anii 2000, ca o mişcare împotriva consumerismului. Practic, totul se bazează pe consumul de alimente provenite de la producătorii locali.

02

SPRIJINĂ COMUNITATEA

Produsele crescute natural au un impact negativ mult mai mic asupra mediului înconjurător. Dar, cel mai important, alegând să mâncăm “local”, sprijinim economia locală si micii producători, ajutând astfel la crearea unei...

03

SLOW FOOD

Noi, cei de la KALI credem în puterea creativității de a schimba vieți, de aceea, în fiecare seară de joi vă așteptăm să experimentați alături de noi un concept complet nou, o îmbinare creativă între bucataria de înală clasă și muzica live.

04

ABORDARE FRESH

Încercați ceva nou pentru petrecerile voastre! Fie că doriți să vă organizați petrecerea de nuntă sau de botez, fie o petrecere corporate sau simple întâlniri cu colegii de birou, KALI, este “the place”.

Descoperă preparatele noastre

Alegeţi preferatele din meniul nostru