Ce mâncăm la prânz dacă suntem la birou?
Toți ne-am pus această întrebare cel puțin o dată și toți am încercat celebrii covrigi sau mâncarea fast food, însă nimic nu ține locul unui prânz sănătos, gătit cu îngrediente proaspete. Kali eat local s-a născut din dorința de a avea o alternativă sănătoasă pentru masa de prânz. Și pentru că bucătarii noștri au înțeles că până și de cea mai delicioasă mâncare poți ajunge să te plictisești, au creat un meniu extrem de variat, care se modifică zilnic.
Regăsește bucuria de a lua masa de prânz alături de familie, prieteni sau colegi într-o atmosferă caldă și prietenoasă. Meniul de prânz de la KALI eat local este alcătuit din peste 1500 preparate sănătoase și gustoase, din care chefii noștri crează un meniu zilnic, gândit în așa fel încât cei care își iau prânzul la noi în mod constant să se poată bucura de un prânz delicios și diversificat.
De ce prânzul la KALI eat local este mai sănătos?
Pentru că am înțeles că natura este viață, iar tot ce este natural este mai bun și mai gustos.
Nu folosim ingrediente înghețate, preferăm ingredientele de sezon, direct din natură, ceea ce înseamnă că meniul nostru variază în funcție de anotimpuri, deoarece așa este natural și sănătos.
Încercăm pe cât se poate să limităm numărul de preparate prăjite, alegând ori de câte ori putem să folosim grătarul sau cuptorul, iar atunci când avem în meniu mâncăruri prăjite, folosim ulei românesc de floarea soarelui, niciodata ulei de palmier.
De la legume, la carnea de porc, pui, vită sau oaie, toată mâncarea gătită la prănz la KALI conține doar ingrediente provenite de la producători din apropierea Bucureștiului. Pentru chefii noștri calitatea ingredientelor folosite este primordială, și, spun ei, face diferența între un restaurant oarecare din București și unul unde masa de prânz este o experiență culinară desăvârșită.
Vă întrebați cine vă gătește prânzul în fiecare zi la KALI?
Chef Dani, specialistul fripturilor, gratarelor, ruladelor și în general al tuturor mâcărurilor care conțin carne este extrem de exigent, iar alegerea producătorilor de carne a fost făcută după o testare riguroasă. Atingerea delicată a lui chef Claudiu se poate observa cu ușurință pe “fețele” preparatelor din pește, a burgeri-lor, a mâncărurilor fine și a sosurilor delicioase care îi poartă amprenta unică. Savoarea vine din ingredientele naturale folosite. Sosurile diverselor preparate din meniul de prânz de la KALI sunt făcute zilnic, in house, fără aditivi, fără coloranți.Maestrul inconfundabil al ciorbelor și pastelor pe care le găsești zilnic la prânz la KALI este Iulian. Cei care ne-au vizitat măcar o dată, l-au întâlnit, cu siguranță.
Ciorbele făcute de Iuli au acel gust al ciorbelor românești autentice și asta pentru că nu folosește decât legume naturale, provenite din gospodării țărănești.
Chefii noștri te așteaptă zilnic la KALI restaurant Bucuresti, pentru un pranz rapid, delicios si ieftin, unde vei regăsi bucuria de a lua masa alături de familie, prieteni sau colegi într-o atmosferă caldă și prietenoasă.