MENIUL ZILEI

 

 

VINO SĂ ÎȚI ORGANIZĂM

EVENIMENTUL CORPORATE

SAU PRIVAT CU PREȚURI

DE LA 14€/PERSOANĂ

 

Meniuri standard sau premium, à la carte sau bufet, open bar.

Muzică live sau dj, entertainment de orice fel (MC, magie pentru adulți și copii, etc).

 

Completează formularul de mai jos și te vom contacta:


Sunt de acord cu termenii şi condiţiile şi politica de confidenţialitate. Vă rugăm citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile de utilizare.

Strada Buzești nr.71

 

Îți punem la dispoziție 3 pachete:

● Meniu Conferință/Meet-up: 14€/persoană

● Meniu Standard: 30€/persoană

● Meniu Premium: 50€/persoană

 

Meniul poate fi personalizat.

 

Numărul minim de persoane pentru petreceri corporate este de 40. La un număr de peste 75 de persoane se aplică discount 10%.

 

Completează formularul și programează o vizită la KALI! Sau la telefon: 0725 988 889

Strada Buzești nr.71

Evenimente Corporate in Bucuresti | Petreceri private

Ești în căutarea locației ideale pentru petrecerea ta?
La Kali poți organiza evenimente corporate, petreceri private sau tematice într-o ambinață caldă și prietenoasă în care te vei simți minunat.
Echipa Kali s-a specializat în organizarea de evenimente corporate din cele mai felurite, de la petreceri corporate la petreceri tematice, la KALI le poți organiza pe toate cu efort minim și buget adecvat nevoilor tale.

 

Doar la KALI organizezi petrecerea așa cum o visezi

KALI, un univers în care aromele exotice se împletesc cu o atmosferă minimalistă, perfectă pentru evenimentele speciale din viaţa ta: evenimente corporate, petreceri aniversare, botezuri, petreceri de logodna, petreceri pentru copii etc.

 

Situat încentrul Bucureştiului, aproape de Piaţa Victoriei, pe o stradă cu conotaţii istorice, restaurantul Kali se deosebește de alte locații de evenimente din București prin meniul special gândit pentru fiecare eveniment și atmosferei speciale.

 

Kali poate găzdui evenimente corporate sau petreceri private de până la 100 oaspeţi pe scaune sau petreceri cocktail cu 130 de invitați în picioare. La KALI eat local, restaurant Bucuresti, vă puteți răsfăța la petreceri tematice cu o ambianță caldă și liniștitoare, în care puteți evada din frenezia vieții urbane, sau la petreceri efervescente cu muzică de petrecere,muzică live, DJ set și multă distracție.

 

Spatiul larg, luminos, jocurile cromatice vesele, obiectele de decor rafinate, lumânările parfumate, turcoazul vibrant și lemnul luxuriant, se armonizează creând un decor elegant. KALI s-a născut din dorința de a crea un spațiu innovator și avangardist, un amestec eclectic de energie pozitivă și senzualitate rafinată, perfect pentru organizarea evenimentelor speciale, dar și pentru petrecerea serilor din timpul săptămânii.